Welkom bij Musicdeal

Over Musicdeal

Met ruim 20 jaar ervaring in de verhuurbranche is Musicdeal.nl de locatie voor het juiste advies aangepast aan iedere unieke situatie.
Niet alleen online maar ook in onze winkel staan onze specialisten klaar.

Alles op gebied van licht en geluid voor de professional en hobbyist.

Particulier – Iedereen kan op een logische wijze een eigen account maken met alle gemakken van dien. Via het gepersonaliseerde account kunnen er makkelijk producten worden gekocht in de webshop. Eenmaal ingelogd zijn o.a. de aankoopgeschiedenis, wensenlijst en facturen te bekijken.
Voelen wat je koopt, dit kan in onze winkel, op afspraak zorgt Musicdeal ervoor dat er een demo mogelijk is.

Horeca – Ik wil een lamp, het liefst gisteren maar ik weet eigenlijk niet welke! Wat is het budget, welk effect moet worden behaald, hoe werkt het in combinatie met andere apparatuur, deze criteria maken onze service tot een prettige ervaring. Specialisten op gebied van licht, geluid en video staan klaar voor het beste advies.

Technicus – Als aantoonbaar technicus heeft Musicdeal een super deal voor jou! Een uniek spaarsysteem voor jou aangeboden door jouw netwerk. Maak je eigen netwerk en ontvang spaarpunten over de aankopen van jouw netwerk. De spaarpunten zijn in de shop inwisselbaar en maken je prive aankopen zo wel erg goedkoop.

Eigen transport.

MusicDeal is een onderdeel van Dionisys Show Systems. Onze jarenlange logistieke ervaring en eigen transport middelen zorgen voor een stipte levering. Of het nu om een kleine levering gaat of een omvangrijke levering. Wij hebben de middelen om overal in Europa snel en efficient te leveren. Meer dan 20 trailers en diverse kleinere bestel voertuigen staan tot de directe beschikking van de plannings afdeling. Voor levering wordt er met u een stipt afleverings moment gekozen welke u het beste past.

Eco vriendelijk

MusicDeal kan zorgen voor het afvoeren van de verpakkings materialen. Dit scheelt u niet alleen ontzettend veel werk, maar is ook een maatschappelijk eco vriendelijke manier omdat het leverings transport toch al beweegt en MusicDeal op een verantwoorde manier het afval kan scheiden.

Asset tagging

Wij hebben de beschikking over hoogwaardinge CNC, Laser graveer en sticker machines. Hiermee kunnen wij uw aankopen personaliseren. Voorzien van uw beeldmerk of mede voorzien van een uniek serienummer en/of barcode. Ook RFID valt onder de mogelijkheden. Wij kunnen gewenst bestanden aanleveren welke u kunt inlezen in uw property management systeem.

Musicdeal.nl Touch & Feel Center is te bezoeken te Heerhugowaard. 

De Musicdeal winkel is geopend dinsdag & woensdag 10.00 - 18.00 uur, donderdag 10.00 - 21.00 uur, vrijdag & zaterdag 12.00 - 17.00 uur

Bezoekadres

MusicDeal
Galvanistraat 33
Heerhugowaard