Welkom bij Musicdeal

Klantenservice

Onderstaand enkele onderwerpen waarmee wij wellicht uw vraag kunnen beantwoorden.

Nieuw account aanmaken 

Om gebruik te kunnen maken van onze spaarpunten is een eigen account noodzakelijk. Voor een losse bestelling is een account niet nodig. Met jouw account is alles overzichtelijk o.a.: track & trace, bestelgeschiedenis, afwijkend afleveradres en je wenslijst. Altijd en overal inloggen en bestellen met snelle levering en handig betalen via ideal. 

Een nieuwe account maak je als volgt aan

  • Ga naar “Mijn account” bovenaan pagina
  • Klik op “Nieuwe account” onderin veld
  • Vul minimaal alle gegevens in met een sterretje
  • Druk op “Verstuur”

Het e-mailadres vergeten?

Controleer eerst of er geen typefouten in het e-mailadres of in het wachtwoord staan. Zijn deze goed? Neem dan contact op met onze klantenservice op telefoonnummer 072-5822374. 

Orderbevestiging

Na het plaatsen van een bestelling in de Musicdeal shop ontvang je alle informatie over de status. Als eerste mail ontvang je van ons een orderbevestiging van de bestelling.

Verzendbevestiging

Wanneer Musicdeal jouw bestelling verstuurt ontvang je per e-mail een bevestiging van verzending met daarin een Track & Trace code.

Levertijd en tussentijdse status

Altijd weten wat de status van je bestelling is. Bestelling ontvangen, bestelling verzonden, bestelling in backorder. Via de mail ontvang je de up to date status van je bestelling. Bij een backorder ontvang je de verwachte levertijd, is deze te lang dan kan een alternatief product worden voorgesteld door onze klantenservice.

Verzending

Track & Trace

Je kunt jouw bestelling online volgen via de in de verzendstatus geplaatste link. Deze Track & Trace informatie is via de site van de vervoerder te volgen.

Verpakking

De verpakking van de vaak kostbare apparatuur is bedoeld ter bescherming van het product.
De uitstekende verpakking wordt door de post afdeling gecontroleerd alvorens te verzenden.

Levertijd

Voor 19:00 uur besteld, morgen in huis! Zijn alle artikelen aanwezig dan kan Musicdeal deze deal waarmaken. Dit is geen belofte maar een streven.

Verzendkosten

Per bestelling worden de verzendkosten bepaald, afhankelijk van de afmetingen, het gewicht en het aantal. Per product kunnen deze kosten verschillen, in de winkelwagen is te zien wat de kosten zijn. Uiteraard is de mogelijkheid om geen verzendkosten te hoeven betalen aanwezig. Bij diverse producten zullen er geen kosten worden berekend en uiteraard ook bij het afhalen in het Touch & Feel Center. 

Betalen

Veiligheid

Tijdens betalingen is de verbinding tussen u en Musicdeal beveiligd. Alle transactie- & persoonsgegevens zijn versleuteld (er bevindt zich hangslot in de url). Bij sommige oudere browsers zou  het "slotje" in de onderste statusbalk van uw browser kunnen staan.

iDEAL

Als klant van o.a. ABN Amro, Rabobank, ING Bank, ASN Bank en de Friesland Bank kan er zonder speciale software gebruik worden gemaakt van iDeal. Noodzakelijk is dat je kan internetbankieren bij je eigen bank om gebruik te kunnen maken van iDEAL.

Voordelen van betalen met iDeal;

  • Geen extra transactiekosten

  • Geen limiet aan totaalbedrag

  • Snel, eenvoudig en veilig betalen

  • Afschrijving direct zichtbaar in je rekeningoverzicht

  • iDeal betalingen worden direct geregistreerd, na het afronden van de betaling kan Musicdeal dan ook direct overgaan tot het versturen van de order.

  • Beveiligde SSL verbinding voor optimale bescherming van persoonsgegevens

Afhalen winkel

Welkom bij Musicdeal Touch & Feel Center te Heerhugowaard.
Afhalen of bekijken van een specifiek product? Maak een afspraak om er zeker van te zijn dat het product ook in het Touch & Feel Center aanwezig is.